Güngörpen Ltd. Şti. olarak Kocaeli bölgesi bina PVC doğrama imalat ve montajı yanında yapıların diğer inşaat uygulamalarını da kaliteli hizmet anlayışıyla gerçekleştiriyoruz. Kocaeli PVC doğrama uygulamaları yanında bir konut için gerekli olan küpeşte uygulamaları, panjur uygulamaları, kompozit çalışması, Cam balkon sistemleri gibi birçok uygulamayı şimdiye kadar bölgemizdeki yüzlerce konuta başarıyla uyguladık.

Güngörpen Kocaeli inşaat sektöründe farklılaşmaya devam ediyor

Bu tür inşaat faaliyetlerimiz yanında bir Güngörpen iştiraki olarak E&G inşaat çatısı altında konut yapım projelerimize de devam ediyoruz. Bu bağlamda Kocaeli Gölcük Değirmendere’de 2. Projemiz olan Değirmende Atatürk mahallesinde bulunan konut projemizi de tamamlamış bulunmaktayız. Satışa hazır olan dairelerimizin görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

 

güngörpen E&G inşaat

Görüntünün olası içeriği: açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

 

Güngörpen Ltd.Şti. iştiraki E&G inşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen konut projemiz çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor

Satışa hazır lüks dairelerimiz 3+1 bir olup, 2 bahçe dubleks ve 2 çatı dubleks şekilde dizayn edildi. Konum itibarıyla ulaşımı kolay hem yerleşim yerine yakın hem de gürültüden uzak olma özelliği ile ailenizle güven ve huzur içinde yaşayabileceğimiz konutlarımız oldukça uygun fiyata satışa sunuluyor.

Değirmendere kalıcı konutlarının bulunduğu mevki olan Atatürk mahallesindeki konutlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkte bulunan iletişim numaralarından veya sitemizde bulunan iletişim bilgilerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

E&G inşaat sahibinden.com ilanı

Projemiz yapım aşamasında birinci sınıf malzeme kullanımına özellikle dikkat ettiğimizden gerçek anlamda lüks bir daire tanımına uygun malzeme kullandığımızı konut ziyaretiniz de görebilirsiniz.

Piyasa koşullarına göre oldukça uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz dubleks dairelerimiz için acele etmenizi öneririz.

 

Güngörpen PVC Sanayi ve Tic. Ltd.Şti

Güngör Balel

D.dere Yalı Mh.Başkomutan Cd. Akbıyık Apt. no:14/B Gölcük/KOCAELİKOCAELİ Gölcük 41650

532-587-29-15

262-426-42-88

Leave Comments

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.